Είναι ασφαλής η απεντόμωση για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια;

H κύρια ανησυχία όλων των γονιών είναι η ασφάλεια των παιδιών όταν πρέπει να κάνουν απεντόμωση. Δυστυχώς όμως πολλές φορές νομίζοντας πως η απεντόμωση είναι επικίνδυνη, οδηγούνται σε λανθασμένες αποφάσεις και είτε δεν κάνουν καθόλου, είτε προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα μόνοι τους-καταφεύγοντας σε φαινομενικά ασφαλέστερες λύσεις, όπως είναι τα spray του εμπορίου!
Το αποτέλεσμα είναι να αναλαμβάνουν μόνοι τους μια εξειδικευμένη εφαρμογή χωρίς να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις, θέτοντας έτσι πραγματικά τον εαυτό τους και τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Στόχος των εφαρμογών απεντόμωσης είναι, είτε η εξάλειψη των εστιών εντόμων που μπορεί να υπάρχουν, είτε η δημιουργία συνθηκών τέτοιων, ώστε να μην εμφανιστούν εστίες.Επίσης,η μέθοδος την οποία ακολουθούμε ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εσείς και τα παιδιά σας να έρθετε σε επαφή με το σκεύασμα.Έτσι,πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια!
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας 📱6986833709.📨Entomologosgr@gmail.com 
Πρόσωπο Επικοινωνίας:Γρηγόρης Βλάχος.

Είναι ασφαλής η απεντόμωση στο σπίτι;Πόσο ασφαλής είναι η απεντόμωση για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια;Ο ψεκασμός και τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και τα κατοικίδια; 

Όχι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι επί το πλείστον ακίνδυνα για τον άνθρωπο και γενικότερα για τα θηλαστικά.Με σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, έχοντας σαν επίκεντρο τον Ανθρωπο τα Ζώα και το Περιβάλλον. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται έχουν χαμηλή τοξικότητα,είναι ακίνδυνα.Ενώ οι χώροι που θα εφαρμοστούν είναι άμεσα διαθέσιμη σε Ανθρώπους και Κατοικίδια.

*Σε ειδικές περιπτώσεις λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα. 


Περιοχές Εξυπηρέτησης Πελάτων:

Πειραιάς,Νίκαια,Κορυδαλλός,Αγ.Ι.Ρέντης,
Κερατσίνι,Δραπετσώνα,Πέραμα & γύρω περιοχές.
Αιγάλεω,Αγ.Βαρβάρα,Χαϊδάρι(Δάσος),

Περιστέρι,Ίλιον,Πετρούπολη,Καματερό & γύρω περιοχές.

Νέα σημεία εξυπηρέτησης Καλλιθέα,Μοσχάτο,Τάυρος,
Νέα Σμύρνη,Π.Φάληρο.