Γιατί να μην κάνεις Απολύμανση μόνος σου!

Γιατί να μην κάνεις Απολύμανση Απεντόμωση-Μυοκτονία-Απώθηση μόνος σου!

Έχεις φτάσει σε σημείο που κάθε βράδυ ξαπλώνεις και αναρωτιέσαι αν το επόμενο πρωινό θα σε βρει παρέα με ένα έντομο ή τρωκτικό;Πριν αρχίσεις να μετατρέπεις την κουζίνα σου σε χημείο, άκουσε γιατί είναι προτιμότερο να αναθέσεις σε έναν επαγγελματία την απολύμανση,απεντόμωση,μυοκτονία,του χώρου σου:           
  • Εμπειρία & Τεχνογνωσία:ένας επαγγελματίας γνωρίζει τα σημεία και τον τρόπο που πρέπει να χρησιμοποιήσει τα φάρμακα που διαθέτει,ώστε να οδηγήσουν στην εξάλειψη του πληθυσμού και τού προβλήματος.
  • Αποφεύγεις πιθανότητα δηλητηρίασης από χημικές ουσίες:ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα κατάλληλα φάρμακα με την σωστή δοσολογία και εγγυάται ότι θα δώσει μία οριστική λύση στο πρόβλημά σου.Σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύεις από την επαφή σου με επιβλαβείς για την υγεία ουσίες.
  • Θα έχεις πιστοποίηση ότι η εργασία στο χώρο σου έχει γίνει από επαγγελματίες:Οι εξειδικευμένοι και αξιόπιστοι επαγγελματίες λοιπόν, παρέχουν πιστοποίηση για κάθε εργασία που αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν.Έτσι θα αποφύγεις τα σχόλια των κακόβουλων γειτόνων ότι μπορεί να έρχονται από το διαμέρισμά σου τα έντομα ή τα τρωκτικά. 
Η σωστή εργασία του σπιτιού σου θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου,χωρίς να κινδυνεύσεις από τυχόν δηλητηρίαση από τις ουσίες που μπορούν να αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.Εμπιστεύσου ένα αξιόπιστο και έμπειρο συνεργείο ελέγχου παρασίτων και εξαφάνισε τα μια και καλή από το χώρο σου.
Δεν διστάζουμε να ρωτήσουμε τον επιστημονικά υπεύθυνο ή τον τεχνικό σχετικά με ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή,προκειμένου να λύσουμε οποιαδήποτε απορία.Η χρήση φαρμάκων σε κατοικημένους χώρους απαιτεί επιστημονικές γνώσεις και εμπειρία και δεν προσφέρεται για πειραματισμούς.
Δίνουμε πάντοτε πιστοποιητικό εφαρμογής,ώστε να γνωρίζουμε πότε πραγματοποιήθηκε η εφαρμογή, τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν και φυσικά το όνομα του επιστημονικά υπεύθυνου και τεχνικού.
Καλέστε μας να δρομολογήσουμε το ραντεβού σας στο 📱6986833709.
📨Entomologosgr@gmail.com 
Υπ.Εφαρμογών:Γρηγόρης Βλάχος.