Απεντόμωση για Κοριούς(Κορεοκτονία).

Oι κοριοί, όμως, θεωρείτε προφανώς ότι είναι είδος εντόμου που δεν συναντάται συχνά στον ανεπτυγμένο κόσμο, παρά μόνο ίσως στους κοιτώνες του στρατού ή την φυλακή. Μάλλον κάνετε λάθος!Οι κοριοί αυξάνουν επικίνδυνα την παρουσία τους σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι κοριοί έχουν αυξηθεί στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Ευρώπη,σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.εντομοκτόνα. Ο κοριός της σημερινής εποχής, για παράδειγμα, έχει παχύτερο κέλυφος.Μέσα σε λίγες εβδομάδες, τα αιμοδιψή αυτά πλάσματα, μπορούν να μετατρέψουν ένα ολόκληρο διαμέρισμα σε έναν εφιάλτη φαγούρας.
Η παρουσία των κοριών υποδηλώνει ελλιπή καθαριότητα;Η απάντηση είναι όχι.Επειδή οι κοριοί τρέφονται με αίμα η καθαριότητα δεν είναι καθοριστικός παράγοντας.Ο κοριός μπορεί επίσης να επηρεάσει την ψυχική υγεία των ανθρώπων που ζουν σε μολυσμένο σπίτι.Έχουν αναφερθεί επιδράσεις όπως άγχος και αϋπνία.
Η αντιμετώπιση των κοριών είναι μια δύσκολη εφαρμογή. Για να απαντήσουμε, τι μπορούμε να κάνουμε για την αντιμετώπιση των κοριών.Το ερωτημα που τίθενται είναι, πώς έρχονται οι κοριοί στο σπίτι; Τι τσίμπημα προκαλεί ο κοριός στο άνθρωπο; Η αντιμετώπιση των κοριών.Οι κοριοί είναι μικρά παρασιτικά έντομα τα οποία τρέφονται από το αίμα των θηλαστικών που τσιμπούν.Ένας ενήλικος κοριός μπορεί να τσιμπά έως και 10 λεπτά ή και περισσότερο και να καταναλώνει έως και έξι φορές το βάρος του σε αίμα.Το θύμα δεν συνειδητοποιεί άμεσα ότι το τσιμπά.Οι κοριοί – cimicidae είναι αιμομυζητικά έντομα,σχεδόν άπτερα έντομα και ανήκουν στην οικογένεια Cimicidae, της τάξης Hemiptera.Το σώμα του κοριού έχει ωοειδές σχήμα.Ραχιοκοιλιακά πεπλατυσμένο, όπως τις ψείρες, μορφή που τους επιτρέπει να κινούνται με ευκολία στο φτέρωμα η τρίχωμα των ξενιστών στους οποίους παρασιτούν.


ΣΤΟΧΟΣ:ΚΟΡΙΟΙ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΕ ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟ fogger ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ. 

ΧΩΡΟΣ:ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ











Οι ειδικοί για την καταπολέμηση των κοριών, χρησιμοποιούν χημικές μεθόδους εξελιγμένες, ιδιαίτερα αποτελεσματικές.Με εγκεκριμένα φάρμακα απο το αρμόδιο υπουργείο (ΥΠΑΑΤ).Οι κοριοί δεν κάνουν διακρίσεις όσον αφορά την καθαριότητα καθώς μεταφέρονται με τα ρούχα, τις βαλίτσες κλπ και είναι ικανά να εγκατασταθούν οπουδήποτε.Έτσι δεν είναι καθόλου παράξενο αν συναντήσουμε κοριούς ακόμη και στους πιο πολυτελείς χώρους.
Οι κοριοί μπορούν να βρεθούν παντού.
Οι κοριοί έχουν την
χαρακτηριστική ιδιότητα να αποβάλλουν από το οπίσθιο μέρος του εντερικού τους σωλήνα, υπόλοιπα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος μετά από κάθε αιμομύζηση. Ο κοριός είναι έντομο παρασιτικό, αιμομυζητικό και άπτερο.Είναι έντομο μεγέθους 4-7 mm. Στους κοριούς περιλαμβάνονται πολλά είδη, δύο όμως μόνο έχουν ιατρικό ενδιαφέρον, καθόσον παρασιτούν τον άνθρωπο, το είδος Cimex lectularius (κοινός κοριός ή κοριός του κρεβατιού) και το είδος Cimex hemipterus (κοριός των τροπικών περιοχών).Το δεύτερο είναι ο κοριός των τροπικών περιοχών & προέρχεται από την Ασία,  την Αφρική και τη Λατινική Αμερική.
Είναι ένα ημιμετάβολο έντομο,δηλαδή ο βιολογικός του κύκλος δεν περιλαμβάνει το στάδιο της προνύμφης.
Μπορεί να μην φάει από 12 έως και 18 μήνες, επομένως μπορεί να τσιμπήσει μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.Γενικότερα όσο νωρίτερα αντιληφθούμε την παρουσία κοριών θα μας βοηθήσει προκειμένου να έχουμε το μικρότερο τραύμα από αυτούς.
Είναι πολύ σημαντικό να μην μετακινούνται αντικείμενα απο τον χώρο της προσβολής.

Καλέστε μας να δρομολογήσουμε το ραντεβού σας στο 📱6986833709.
📨Entomologosgr@gmail.com 
Υπ.Εφαρμογών:Γρηγόρης Βλάχος.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Πελάτων:

Πειραιάς,Νίκαια,Κορυδαλλός,Αγ.Ι.Ρέντης,
Κερατσίνι,Δραπετσώνα,Πέραμα & γύρω περιοχές.
Αιγάλεω,Αγ.Βαρβάρα,Χαϊδάρι(Δάσος),

Περιστέρι,Ίλιον,Πετρούπολη,Καματερό & γύρω περιοχές.

Νέα σημεία εξυπηρέτησης Καλλιθέα,Μοσχάτο,Τάυρος,
Νέα Σμύρνη,Π.Φάληρο.